Els i les majors d’Ares treballen la seua autonomia personal amb un taller

Amb activitats que activen i repercutisquen positivament en la seua salut

10 persones majors d’Ares del Maestrat van participar en un taller per a treballar i millorar la seua autonomia personal i les seues capacitats per a tindre un temps d’oci més saludable. El projecte tracta de promoure opcions i activitats que activen i repercutisquen positivament en la salut de les persones. Per això, les diferents accions realitzades durant la jornada posaven l’accent en la presa de consciència individual d’un canvi en el seu dia a dia.

Aquesta iniciativa ha estat organitzada per l’Equip de Serveis Socials d’Atenció Primària Bàsica de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, que va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ares del Maestrat i del Centre de Salut local.

La satisfacció generalitzada en finalitzar la trobada és un indicador que servirà per a traslladar aquestes activitats al Servei de Promoció de l’Autonomia Personal del municipi.

El taller, realitzat el divendres al matí durant dues hores i mitja, va estar dinamitzat per la fisioterapeuta Ana Belén Martí, amb l’ajuda d’una treballadora social de la Mancomunitat i la tècnic del Servei de Promoció de l’Autonomia Personal de la Mancomunitat. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana finança l’activitat amb una subvenció.

Directe