Alsina demana al conseller de Sanitat cobrir les baixes de l’Hospital de Vinaròs

La visita ha servit també per a parlar de l'ampliació amb 18 noves consultes externes

Alsina demana al conseller de Sanitat cobrir les baixes de l’Hospital de Vinaròs

Aquest dimecres el conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, ha visitat l’Hospital Comarcal de Vinaròs per a mantenir una reunió amb la junta directiva i els caps de servei del centre hospitalari. Abans però, l’alcalde, Guillem Alsina, ha tingut una trobada amb el conseller per a parlar de les inversions previstes per al municipi en matèria de sanitat.

Recordem que la Conselleria ha previst una partida de 3,7 milions d’euros per a millorar les infraestructures, dels quals 1,4 milions es destinaran per a l’ampliació de l’Hospital Comarcal amb la construcció de 18 consultes externes i 1,8 milions per a la construcció del segon centre de salut a l’avinguda de Leopold Querol. La resta de la inversió prevista, aproximadament uns 500.000€, serviran per a la creació d’un nou heliport que ajude a reduir el temps de resposta dels serveis sanitaris. L’alcalde Alsina ha destacat que la visita ha servit per detallar com es duran a terme aquestes inversions, que sobretot tenen la intenció de millorar l’assistència sanitària dels veïns.

D’altra banda, Alsina indicava que s’ha traslladat al conseller la necessitat de destinar més recursos o posar en marxa iniciatives que ajuden a cobrir les baixes de la plantilla de l’Hospital Comarcal. Segons detallava l’alcalde “el conseller Mínguez ha indicat que està previst que en breu la Generalitat aprove un decret sobre les places de difícil cobertura amb incentius econòmics i professionals per a facilitar l’arribada de més personal sanitari qualificat”.

Per acabar, Alsina agraïa la reunió amb el conseller Mínguez, així com la seua bona disposició a atendre les demandes.

Directe