Vinaròs ja té amanida la tradicional festa de Santa Caterina

L'Ajuntament i l'Associació de Pastissers han preparat una variada programació amb el concurs de lloes i actuacions al carrer

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, acompanyada pel representant de l’Associació de Pastissers, Alberto Cerdán, ha presentat a la Biblioteca Municipal la programació per celebrar el dia de Santa Caterina. Es tracta d’una jornada molt especial dedicada als xiquets amb activitats per a totes les edats i tots els gustos.

López ha explicat que l’entrega dels premis a les millors lloes se celebra el dia abans de Santa Caterina, però al coincidir amb el ple ordinari de l’Ajuntament, enguany s’avançarà al dimecres 23 de novembre. Segons detallava l’acte es farà a l’auditori municipal a les 19:00h amb entrada lliure.

Per al divendres 25 de novembre s’ha preparat una jornada especial per als xiquets i xiquetes amb l’obra L’Home del Circ a la plaça de Sant Antoni a les 16:45h. A les 17:00h es farà la representació Safari a l’auditori municipal, a les 17:15h a la plaça Parroquial s’oferirà la Festa Xaxipiruli, mentre que a les 17:30h a la plaça del Cardenal Tarancón hi haurà titelles amb l’espectacle Salvem el bosc. López assenyalava que es tracta d’una programació variada per a tots els gustos i totes les edats.

D’altra banda, durant la roda de premsa la regidora agraïa la col·laboració de l’Associació de Pastissers i dels centres educatius per fer possible un any més el concurs de lloes. En aquest sentit, Cerdán comentava que el certamen consta de les categories d’Infantil, Primària i com sempre es premiaran les més originals. Segons afegia el concurs de lloes enguany complirà 25 anys i des de l’Associació de Pastissers es treballarà per publicar un nou llibre amb totes les lloes recopilades fins ara.

Directe