37 empresaris i 13 polítics debaten els “Reptes i oportunitats” de l’N-232

"L'esmorzaret" té lloc dimecres a les 09:30 al CdT Morella-Els Ports de la Fàbrica Giner

37 empresaris i 13 polítics debaten els “Reptes i oportunitats” de l’N-232

Nord · la televisió comarcal i els ajuntaments de Morella, Alcanyís i Vinaròs organitzen “L’esmorzaret de l’N-232”, una jornada de debat sobre les perspectives de futur que obre la nova carretera. Aquesta iniciativa naix per a ser un punt de trobada entre el teixit empresarial i les administracions locals, provincials, autonòmiques i nacionals sobre quins són, a partir d’ara, els nous reptes i oportunitats dels territoris del Baix Aragó, Matarranya, Els Ports i el Baix Maestrat. “L’esmorzaret de l’N-232” tindrà lloc el dimecres 16 de novembre a les instal·lacions del Centre de Turisme Morella-Els Ports, ubicat al complex de la Fàbrica Giner. L’acte es pot seguir en directe per internet.

La primera edició ha superat les expectatives, ja que ha completat l’aforament de la sala amb 50 convidats. D’aquestos, 37 són empresaris i 13 representants institucionals. L’esdeveniment començarà a les 9.30 hores on, després de la benvinguda a càrrec dels alcaldes, s’iniciarà un col·loqui obert a totes les persones assistents.

Aquest esmorzar també pretén ser una finestra a la promoció de productes gastronòmics del territori. Durant l’acte hi haurà degustacions de productes de les quatre comarques elaborats per empreses com Forcall Gourmet, què oferirà sobrassada trufada, blanqueta i llonganisses; Croquellanas donarà a conéixer una varietat dels seus patés acompanyats de les típiques olives i cacaus, un vi de Castelló, gasosa i sifó. Finalment, i com no podia ser d’altra manera, hi haurà calmant elaborat pel xef Carlos Gutiérrez de Casa Roque.

Aquestos actes són un espai de conversa, de tertúlia i d’opinió per a buscar sinergies entre els participants del sector públic i del món empresarial. L’objectiu és aportar idees i reflexions que ajuden a plantejar objectius a curt i llarg termini, pensats des de la col·laboracio i l’esforç de totes i tots, per a aconseguir que la nova N-232 siga una oportunitat de futur per a estes comarques del nord de Castelló i de Terol.

Directe