Si busques feina, t’has de descarregar l’APP GVA Punt LABORA

El Servei Valencià d'Ocupació i Formació presenta la campanya "És l'hora de LABORA"

Si busques feina, t’has de descarregar l’APP GVA Punt LABORA

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA busca oferir serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l’accés, el manteniment i la millora de l’ocupació en condicions d’igualtat; així com satisfer als ocupadors les seues necessitats d’ocupació, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. Per això es presenta la campanya “És l’hora de LABORA”.

Punt LABORA és una eina que es posa a la teua disposició des de LABORA per a facilitar i agilitzar molts tràmits que habitualment es gestionen presencialment com ara sol·licitar cita prèvia, millorar la demanda d’ocupació, actualitzar el teu currículum, consultar les ofertes d’ocupació o indicar el tipus de cursos que t’agradaria realitzar.

↳ Punt LABORA és una plataforma que et permet realitzar tràmits amb LABORA a través de 3 canals d’accés:
▸ Terminals Punt LABORA: pots realitzar tràmits de manera presencial en els terminals físics situats en els Espai LABORA, LABORA Formació o en els centres col·laboradors: veure ubicacions.

▸ Web Punt LABORA: pots accedir des de qualsevol dispositiu a la web Punt LABORA: https://puntlabora.gva.es/puntlabora/ 

▸ APP GVA Punt LABORA: pots accedir a una versió de la plataforma adaptada a dispositius mòbils.

L’aplicació GVA Punt LABORA es pot descarregar de manera gratuïta des de les botigues oficinals de Google Play i Apple Store. Amb l’APP GVA Punt LABORA, sense necessitat d’identificar-te, pots consultar ofertes d’ocupació, cursos de formació i notícies d’interès, així com sol·licitar cita prèvia per a la primera inscripció en LABORA o buscar l’oficina Espai LABORA que correspongue. A més, si ja estàs inscrit/a en LABORA, pots accedir i identificar-te des de l’APP per a disposar de tots els serveis i tràmits disponibles segons l’estat de la teva demanda d’ocupació.

↳ Els serveis i tràmits que pots realitzar amb identificació són els següents:
▸ Renovar la teva demanda d’ocupació en la data indicada en el DARDE
▸ Reactivar la teva demanda d’ocupació quan es trobi de baixa per no renovació o per col·locació.
▸ Consultar les ofertes d’ocupació disponibles, postular-te a les quals t’interessin i fer el seguiment de la teva candidatura.
▸ Consultar els cursos de formació disponibles i inscriure’t als quals t’interessin.
▸ Actualitzar el teu codi PIN per a identificar-te en la plataforma Punt LABORA.
▸ Consultar algunes comunicacions que t’envia LABORA.
▸ Obtenir els certificats disponibles segons l’estat de la teva demanda d’ocupació en LABORA, i els certificats de Formació.
▸ Sol·licitar cita prèvia perquè una persona de LABORA t’atengui personalment.
▸ Consultar la ubicació i dades de contacte de l’oficina Espai LABORA que et correspongue.

A la web labora.gva.es i al canal de YouTube de LABORA, disposes de videotutorials en els quals saber amb detall com usar l’APP GVA Punt LABORA.

Directe