Morella apadrina a Aínsa per a aconseguir la il·luminació de Ferrero Rocher

Per la seua part, Peníscola ho farà amb Mojácar

Morella participa en la novena edició de l’acció ‘Junts brillem més’ de Ferrero Rocher, oferint suport a la candidatura de Aínsa (Osca). Un any més, la marca farà brillar un dels pobles més emblemàtics d’Espanya amb l’objectiu de compartir un Nadal ple de llum i alegria.

La nova edició de ‘Junts brillem més” compta amb la participació de més pobles que mai. Enguany, set municipis històrics competeixen per il·luminar els seus carrers i, per primera vegada, estan acompanyats dels guanyadors de totes les edicions anteriors que exerceixen com a padrins. L’objectiu és que serveixin com a suport per a aconseguir la icònica il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher i que aquestes aliances ajudin a incrementar el sentiment d’unitat i cooperació.

Després de ser reconegut com un dels pobles més especials d’Espanya, Morella (Castelló) apadrina a Aínsa (Osca), amb qui comparteix una plàcida manera de vida i que competeix amb Chinchón (Madrid), Cassalla de la Serra (Sevilla), Mojácar (Almeria), Portomarín (Lugo), Santillana del Mar (Cantàbria) i Sigüenza (Guadalajara). Pel seu costat, a part de Morella, la resta de pobles padrins són Astorga (Lleó), Guadalupe (Càceres), Valderrobres (Terol), Peníscola (Castelló), Pobla de Sanabria (Zamora) i Rubielos de Mora (Terol). En total, 14 pobles formen part d’aquesta nova edició de ‘Junts brillem més’, que busca tornar a impregnar de màgia i il·lusió tots els racons.

La primera fase de l’acció comença avui, dijous 10 de novembre i finalitzarà el 30 de novembre. El dia 1 de desembre s’anunciaran els tres pobles finalistes i s’obrirà una nova ronda de votacions, que s’allargarà fins a l’11 de desembre. Finalment, el 12 de desembre, Ferrero Rocher anunciarà el nom del poble guanyador que rebrà la il·luminació nadalenca.

Durant tot el procés, les votacions es mantindran en actiu a través de la pàgina web de Ferrero Rocher, on també es poden trobar tots els vídeos dels pobles candidats i més informació d’interès.

Pobles participants en
la nova edició de ‘Junts brillem més’

Els set pobles candidats d’aquesta edició han estat anunciats aquest dijous en un esdeveniment que ha comptat amb la participació de Jesús Vázquez, que enguany torna a exercir com a ambaixador de Ferrero Rocher; Franco Martino, director de Comunicació i Relacions Institucionals de Ferrero Ibérica; i Daniel Anechina, Mitjana Manager en Ferrero Ibérica. També han assistit els alcaldes i representants institucionals dels municipis participants i dels padrins.

▸ Aínsa, a Osca – apadrinat per Morella (Castelló)
Situat estratègicament entre els rius Cinca i Llaura, Aínsa destaca per acollir un conjunt arquitectònic de gran riquesa històrica. La imponent Església de Santa María de Aínsa, l’ampli recinte del castell i la seva majestuosa Plaza Mayor donen la benvinguda a aquesta petita vila medieval als peus dels Pirineus.

▸ Cassalla de la Serra, a Sevilla – apadrinat per Guadalupe (Càceres)
La bellesa històrica del terme municipal de Cassalla de la Serra es veu acompanyada per la seva localització dins del Parc Natural de la Serra de Sevilla. La simbiosi entre el paratge natural que l’envolta i la riquesa arquitectònica del seu nucli urbà fan les delícies dels curiosos que visiten el poble a la recerca d’una experiència relaxant i enriquidora.

▸ Chinchón, a Madrid – apadrinat per Valderrobres (Terol)
Un nucli urbà d’una altra època dona la benvinguda al poble de Chinchón, situat en el cor de la Comunitat Autònoma de Madrid. El municipi conserva el seu esperit medieval a través de diversos punts d’interès ancorats en els segles XV i XVI, com el Castell dels Comtes i la Torre del Rellotge.

▸ Mojácar, a Almeria – apadrinat per Peníscola (Castelló)
La localitat costanera de Mojácar s’identifica fàcilment amb l’aroma mediterrània i l’inconfusible color blau de les seves platges. El caràcter acollidor de la seva gent combina amb l’encant natural de les seves cases blanques, pròpies de la regió andalusa que representen en aquesta edició.

▸ Portomarín, a Lugo – apadrinat per Astorga (Lleó)
En la vila de Portomarín, els vestigis arquitectònics proliferen en forma de castells i medorras. En 1946, el conjunt del poble va ser declarat Conjunt Històric Artístic i, des de llavors, els seus edificis acullen multitud de pelegrins que troben en Portomarín un recés de pau i calma en el seu camí a Santiago de Compostel·la.

▸ Santillana del Mar, a Cantàbria – apadrinat per Rubielos de Mora (Terol)
Coneguda popularment com “la vila de les tres mentides”, perquè ni és “santa”, ni és “plana” ni té “mar”, Santillana del Mar i els seus carrers empedrats recullen anys d’història i un aire bucòlic pel conjunt arquitectònic que aixeca la vila, d’estil medieval.

▸ Sigüenza, a Guadalajara – apadrinat per Pobla de Sanabria (Zamora)
Situat en un enclavament estratègic, Sigüenza és una de les joies de la corona de la província de Guadalajara. Habitada des del període paleolític, la localitat destaca per la combinació dels vestigis dels antics pobladors: celtibers, romans, visigots i àrabs, han modelat la rica varietat d’estils arquitectònics que actualment aixequen el poble.

Directe