La Mancomunitat Alt Maestrat forma en igualtat de gènere a l’alumnat de l’ESO

Als instituts de Benassal i Albocàsser

L’agent d’igualtat i la dinamitzadora de joventut de la Mancomunitat Alt Maestrat estan realitzant una sèrie de xarrades-tallers als instituts de Benassal i Albocàsser per a visibilitzar la violència de gènere en les seues diferents formes i conscienciar des d’edats primerenques per a detectar i previndre les diferents formes de violència.

L’alumnat, de primer a quart de l’ESO, està adquirint nocions sobre els diferents tipus de violència que s’exerceixen sobre les dones pel simple fet de ser dones, sobre la importància de cuidar la salut mental des de l’adolescència, i sobre models de masculinitat més igualitaris i sans. Així mateix, s’ha il·lustrat a l’alumnat sobre l’origen de la commemoració del 25N com el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

Cal recordar que la Mancomunitat Alt Maestrat realitza de manera periòdica activitats per a promoure la igualtat en el territori i per a conscienciar sobre la violència de gènere que ens envolta a totes i tots de manera diària.

Directe