Vist a Twitter

Col.lapsa pel foc el sostre d’una vivenda de Morella

No s'ha vist cap persona afectada, segons informen els bombers

Col.lapsa pel foc el sostre d’una vivenda de Morella

Al voltant de la mitjanit de dimecres a dijous els bombers de la Diputació de Castelló s’han mobilitat per l’avís d’un incendi que “afecta a una vivenda unifamiliar de dues plantes” que, en un principi, s’apuntava a que “pareix no estar habitada”.

Els fets, concretament, s’han produït al Barri de l’Hostal Nou, prop de la gasolinera. Per tal de sufocar les flames intervenen els bombers dels parcs de Els Ports i Baix Maestrat, segons apunten els propis bombers.

“El sostre ha col.lapsat “i, al voltant de la mitjanit, es treballava per “evitar propagació a vivendes llindars”. Els bombers també confirmen que no hi ha hagut “cap persona afectada”.

Directe