170 persones s’ajunten a Forcall per ajudar a l’associació d’esclerosi múltiple de Castelló

Mayte Ramia és una de les persones que actualment pateix esclerosi múltiple al nostre país

170 persones s’ajunten a Forcall per ajudar a l’associació d’esclerosi múltiple de Castelló

El que va començar com un repte personal ha acabat sent una jornada esportiva, de convivència i sobretot solidària. Al voltant de 170 persones han participat en la pujada solidària a la Roca de Migdia de Forcall organitzada per Mayte Ramia.

Mayte Ramia és una afectada esclerosis múltiple

Totes les seues amigues van decidir acompanyar-la en aquesta aventura i convertir aquest repte en una gran festa. De fet, a més de la caminada tot el poble de Forcall va poder gaudir d’un dinar i un “tardeo” al pavelló.

El camí ha estat llarg i ple d’emocions, però el més important és que Mayte ha aconseguit el que s’ha proposat.

Tot i que en la caminada va viure moments durs l’experiència ha estat molt gratificant. Mayte no només ha complit el seu repte d’arribar a la roca de migdia sinó que ha aconseguit bolcar tot un poble. Tots els beneficis recollits durant la jornada aniran destinats a l’associació d’esclerosis múltiple de Castelló.

Directe