Mor María Teresa Traver, una de les màximes impulsores de la Festa de la Carxofa

Va ser regidora a l'Ajuntament de Benicarló durant 16 anys, del 1991 al 2007

Mor María Teresa Traver, una de les màximes impulsores de la Festa de la Carxofa

L’Ajuntament de Benicarló lamenta profundament la mort de María Teresa Traver Bueno (Benicarló, 1954), regidora de la Corporació Municipal durant 16 anys (1991-2007).

María Teresa Traver va ser una de les màximes impulsores de la Festa de la Carxofa, fa quasi 30 anys, i va treballar durant molt de temps en l’organització de la Festa. Agricultora de professió i de sentiment, María Teresa Traver va contribuir a la creació del Consell Agrari Municipal i va aconseguir els màxims distintius de qualitat per a la carxofa de Benicarló: primer el segell de qualitat i després la denominació d’origen.

Fruit d’aquell esforç i dedicació, l’any 2016, Traver va rebre el premi Carxofa d’Or, la màxima distinció que atorga l’Ajuntament de Benicarló amb motiu de la Festa de la Carxofa. El guardó reconeixia el treball menys visible, més sacrificat i més humil d’una de les persones que des del primer dia van estar al costat de la Festa.

L’Ajuntament vol transmetre el més sincer condol a la família, amics i a tota la comunitat de llauradors i llauradores de Benicarló, de la qual va formar part activa tota la seua vida. La seua marxa deixa un gran buit però també un gran record.

Directe