Morella inicia el taller d’ocupació d’atenció sociosanitària de persones a domicili

Formarà un total de 10 alumnes i l’equip de direcció i formació està composat per 3 persones

Este matí ha donat inici un nou taller d’ocupació a Morella, en este cas dedicat a l’atenció sociosanitària de persones a domicili. Tindrà una durada d’un any formant a 10 persones i compta amb una directora, una professora i una administrativa.

Cal destacar que, a diferència d’anys anteriors, on este tipus de tallers s’havien centrat en l’àmbit forestal, per primer cop, des de l’Ajuntament de Morella, es destina a l’àrea de serveis socials ja que es detecta una necessitat important per esta formació i la posterior ocupació per poder oferir uns serveis de qualitat pel benestar dels nostres majors i persones dependents en els seus domicilis.

A més, cal recordar, que des de l’Ajuntament també s’està treballant ara mateix en l’ampliació del Centre de Dia i per tant aquest servei també requerirà de més personal. De fet, un dels espais on les alumnes faran pràctiques serà este servei municipal, així com en els domicilis, baix la coordinació de Serveis Socials. Este és un taller que es vol que siga eminentment pràctic i amb una alta ocupabilitat.

Pel que fa a l’aulari i les classes teòriques es realitzaran en l’edifici de la Fundació Caixa Castelló on es troba també la Formació Permanent d’Adults.

A l’acte d’obertura del taller han estat presents l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de benestar social, Malú Blasco, junt a l’equip directiu i docent del taller, així com l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, Eva Borrás i la Treballadora Social, Marisa Ibáñez. El taller està finançat per Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA amb un pressupost total de 251.354,40 euros.

Rhamsés Ripollés ha destacat que “sempre és especial donar inicia a un taller d’ocupació però més en esta ocasió per la novetat que suposa este que avui comença. S’ha fet un gran treball per aconseguir-lo i no sols estem parlant d’ocupació i formació sinó també de continuar reforçant tots els serveis d’atenció que necessiten els nostres majors i dependents. Per això és fonamental comptar amb més persones i amb millor formació”.

Els ha volgut desitjar a totes les integrants del taller ‘’tota la sort i que el desenvolupament d’este taller siga el més positiu i profitós possible”. Per últim ha volgut agrair “l’immens treball per posar-lo en marxa que s’ha realitzat des de l’agència d’ocupació i de l’àrea de benestar social perquè este no és un projecte qualsevol”.

Directe