Ja es pot volar a Madrid des de Castelló

La nova ruta fins la capital espanyola possibilita la connexió amb 86 destins nacionals i internacionals

L’aeroport de Castelló ha estrenat aquest dilluns la nova ruta de Madrid, operada per l’aerolínia Air Nostrum, que permet enllaçar amb 86 destins de quatre continents, multiplicant així les opcions de connectivitat. Amb motiu de la inauguració de la línia, l’aeroport de Castelló ha organitzat el tradicional ‘bateig’ de benvinguda al primer avió procedent de Madrid.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha celebrat l’activació d’aquesta ruta, “ja que suposa un punt d’inflexió en la projecció exterior de la província i del seu teixit productiu i possibilita connectar Castelló amb la resta del món a través de l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas”.

La companyia Air Nostrum opera dins del grup Ibèria-IAG i disposa de codi compartit amb l’aliança d’aerolínies Oneworld, la qual cosa li permet operar des de Madrid amb un ampli ventall de destins internacionals i nacionals. En concret, la ruta de Madrid possibilita enllaçar Castelló, via Madrid, amb 25 destins nacionals, 41 de mitjà radio i 20 de llarg recorregut.

Reserves per a volar
a destins internacionals

Precisament, des de Air Nostrum han confirmat que ja hi ha reserves per a volar des de Castelló, via Madrid, a destins com Lisboa, Nova York, Frankfurt, Bogotà, Zuric, Porto o Vílnius, entre altres.

Sobre aquest tema, el director comercial de la companyia, Juan Corral, ha manifestat: “Per a Air Nostrum avui és un dia molt especial perquè formem part d’una solució que se li dona als ciutadans de Castelló d’estar connectats, ja no sols amb Madrid, sinó amb tothom a través del hub d’Ibèria a Barajas. Comptem per a això amb tarifes molt competitives des de 29 euros per trajecte”.

La nova connexió, que estarà vigent durant dos anys, disposa de cinc freqüències setmanals en dilluns, dimecres, dijous, divendres i diumenge.

Directe