Tradició i diversió en la Festa del Bureo i el Ball del Corro de Palanques

Amb una jornada festiva que s'encetava penjant els "covertors"

Tradició i diversió en la Festa del Bureo i el Ball del Corro de Palanques

L’últim dissabte d’octubre l’ambient festiu ha inundat Palanques gràcies a la celebració de la tradicional Festa del Bureo i el Ball del Corro. A primera hora es van penjar els ‘covertors’ als balcons i el gaiter i el tabaleter van anunciar l’esdeveniment. Des d’aquest moment, el bureo en la plaça i pel poble va ser el protagonista.

Després d’un menjar de germanor, amb l’arribada de la vesprada es van recórrer els carrers interpretant el tradicional Ball del Corro de Palanques. L’esdeveniment va estar organitzat per l’Associació de Cultura Tradicional, Saborija, i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Palanques i ATG Enginyers.

Directe