El Conservatori Professional Mestre Feliu de Benicarló s’integra a la xarxa de la Generalitat

El conveni estarà vigent durant 4 anys amb possibilitat de pròrroga per a 4 més

El Ple del Consell ha aprovat la integració en la xarxa de conservatoris professionals de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport del Conservatori Professional de Música Mestre Feliu de Benicarló, fins ara de titularitat municipal. Amb la signatura d’aquest conveni, la Conselleria d’Educació inverteix 1.052.825,50 euros per al centre.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha qualificat així la integració: «Aquesta es una grandíssima notícia per a Benicarló, avui ja podem dir que el nostre conservatori és un conservatori de la xarxa de la Generalitat». El conveni entrarà en vigor l’endemà de la signatura i s’activara per a aquest curs 2022-2023. A més, tindrà una validesa de quatre anys prorrogable a quatre més.

El Conservatori Professional de Música Mestre Feliu de Benicarló compta amb 300 alumnes d’arreu de la comarca i aquesta nova situació, tal i com explica l’alcaldessa, té «molts avantatges tant per a alumnes, com per a professors, com per a l’Ajuntament».

L’assumpció d’aquest conservatori per part de la Conselleria suposa la millora de les condicions laborals del professorat. A més, l’alumnat s’estalviarà el 90 % de les taxes municipals que pagava fins ara en l’àmbit municipal.

Directe