Avancen les obres d’ampliació del Centre de Dia de Morella

Els treballs d'ampliació entren en una nova fase que afectarà la circulació a peu pel Tint en les properes setmanes

Un dels projectes que l’Ajuntament de Morella ha buscat iniciar amb més insistència en els darrers anys és l’ampliació del Centre de Dia. Finalment, els treballs van poder començar fa unes setmanes i ara entren en una nova fase que afectarà la mobilitat dels veïns del Barri del Tint.

Les actuacions s’han traslladat a la zona exterior de l’espai, que haurà d’estar tallada durant les properes setmanes a causa de la natura dels treballs que s’estan realitzant.

En aquesta època d’incertesa econòmica, moltes obres públiques s’han parat per la volatilitat dels preus de les matèries primeres, però s’espera que aquesta ampliació del Centre de Dia es puga completar en el temps que s’havia projectat.

Rhamsés Ripollés és l’alcalde de Morella

Des de l’àrea de benestar social s’espera amb il·lusió la finalització d’aquesta obra per la millora que suposarà en el servei per als usuaris i les places suplementàries que es podran oferir.

Es calcula que els treballs tindran una durada total d’entre quatre i sis mesos, mentre que l’escola de música, anteriorment ubicada aquest espai, mira cap als treballs que s’estan realitzant al Colomer Zurita per a completar la mudança.

Directe