Vinaròs tindrà busos gratuïts per accedir al cementeri municipal per Tots Sants

El servei es posarà en marxa els dies 29, 30 i 1 de novembre amb la finalitat de facilitar la mobilitat als veïns

Amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants l’Ajuntament habilitarà un servei de bus gratuït per a facilitar l’accés al cementeri municipal. Les sortides es faran des de la plaça Parroquial a les 9:30h, 11:00h i les 16:00h, mentre que les tornades seran a les 11:30h, 13:00h i 18:00h.

D’altra banda, la Policia Local desplegarà un dispositiu especial per a garantir la seguretat de les centenars de persones que durant aquets dies pujaran fins al cementeri municipal. Sobretot realitzaran tasques de control de trànsit i d’estacionament de vehicles per coordinar les entrades i sortides de les instal·lacions.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “la posada en marxa del servei de bus gratuït sobretot vol ajudar a reduir el volum de vehicles que durant els propers dies accediran fins al cementeri municipal, per tal de facilitar la mobilitat i evitar possible embussos”. Segons recordava la Brigada Municipal ha habilitat una zona de pàrquing públic a l’exterior de les instal·lacions, mentre que a l’interior del cementeri només podran accedir els vehicles amb la targeta de mobilitat reduïda.

Directe