La Diputació posa colofó a Vinaròs a la ‘Trobada Comarcal de Bandes de Música’

Ha reunit enguany 61 entitats i 2.400 músics

Vinaròs ha sigut escenari hui de l’últim de les trobades comarcals programades durant aquest 2022 per la Diputació Provincial de Castelló. La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha subratllat la gran participació en cadascuna de les cites programades enguany, que s’ha concreteu en trobades a Segorbe, Borriol, Artana, l’Alcora, Albocàsser i Vinaròs. “En total 61bandas de música amb més de 2.400 músics, la qual cosa deixa patent perquè són mereixedors de la distinció com a Patrimoni Cultural Immaterial”.

Ruth Sanz ha destacat el suport sense fissures de la Diputació, en aquest any de commemoració del seu 200 a aniversari, reflectit en els 125.000 euros destinats tant a les trobades comarcals com al certamen provincial.

Sanz ha donat també donat l’enhorabona a la Societat Musical L’Aliança de Vinaròs i a l’ajuntament per la seua “implicació” en una trobada que ha comptat amb la presència d’agrupacions musicals de Càlig, La Jana, Sant Mateu, Sant Jordi, Cervera del Maestrat, Benicarló, Canet lo Roig, Alcalà de Xivert-Alcossebre, Rossell, La Salzadella, Traiguera, Peníscola, Santa Magdalena de Polpís, Xert i Vinaròs.

La diputada de Cultura ha subratllat la “important aportació de les bandes de música i les seues escoles d’educands a la societat, perquè desenvolupen una tasca educativa, social i cultural que impulsa la participació i la convivència”.

Directe