Els majorals de Sant Antoni 2023 passegen a Pikín pel mercat de la Plaça

Van començar en la Fira i ara continuen a ple rendiment per a poder pagar la festivitat

Els majorals de Sant Antoni del 2023, que són els pertanyents a l’associació musical Mestre Candel de Morella, passegen ja al bou Pikín pel carrer principal de la localitat com és tradició. Es fa cada tardor per a mostrar l’animal i vendre els numerets que serveixen per un costat per a finançar la festa i sortejar l’animal entre tots els compradors.

Uns numerets que no sols es venen a la gent que sap de què va la festa, sinó als turistes que es troben sorpresos a un bou passejant pels carrers de la ciutat. Però no sols vendre i passejar és la feina que s’ha de fer durant els mesos de tardor, collir i fer la confitura de carabassa és fonamental per a poder després tindre el panoli a punt.

Raül Franz és um dels majorals de Sant Antoni 2023

Aquesta feina la emprendran en les pròximes setmanes mentre van traient tots els diumenges al carrer al bou de Sant Antoni, a Pikín, en el cas de Melquin està una mica més complicat.

El premiat serà el proper en poder vore a la gorrina Melquin tot i que qui vulga vore el bou i ajudar a finançar la festa de Sant Antoni ho pot fer cada diumenge a la plaça de Morella.

Directe