Torna Ànimes per a celebrar Tots Sants i Halloween

Del 26 a 31 d’octubre s’oferiran activitats infantils, animació al carrer i visites al cementeri municipal

La regidora de Festes i Comerç, Paula Cerdà, ha presentat a la Biblioteca Municipal la nova programació d’Ànimes, que una vegada més unirà la tradicional Castanyada i Tots Sants, amb el terrorífic Halloween perquè grans i petits puguen gaudir d’aquesta festivitat. Els actes s’han programat del 26 al 31 d’octubre i seran possibles gràcies a la col·laboració de les entitats locals, que un any més s’han bolcat en la celebració d’Ànimes.

Pel que fa a la programació, els carrers del centre comercial es decoraran per crear un ambient terrorífic, a més d’oferir diverses activitats de dinamització com cercaviles, batucades o actuacions musicals, gràcies a la col·laboració del gimnàs Gentsana, l’acadèmia de ball Locura, Esmuvi Vinaròs i la Colla de Nanos i Gegants. Així mateix, també s’oferiran tallers rebosteria i maquillatge terrorífic i fins i tot un dedicat al foc, a càrrec de la Colla de Ball de Dimonis, que inclourà un correfoc.

La programació d’Ànimes també comptarà amb passejades històriques pel cementeri municipal dirigides per l’Associació Cultural Amics de Vinaròs, així com la celebració de l’Oktoberfest al passeig de Fora del Forat i la V Trobada de Muixerangues de Vinaròs amb la participació dels castellers de Tortosa.

La regidora Cerdà agraïa la col·laboració de totes les entitats que faran possible la programació d’Ànimes i destacava que aquest tipus de propostes sobretot volen ajudar a dinamitzar el municipi. Per acabar, Cerdà convidava tots els veïns de la comarca a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir de l’extensa programació festiva i cultura que s’ha preparat amb motiu de Tots Sants.

Directe