Forcall inaugura la plaça Eixarch Frasno

Ha sigut el resultat de guanyar el concurs ceràmic de regeneració urbana de la Diputació de Castelló

Forcall inaugura la plaça Eixarch Frasno

Amb la presència de diputats provincials, personal tècnic i veïns del poble, Forcall ha inaugurat la nova plaça Eixarch Frasno, que rep el seu nom del fill predilecte de la localitat que va dedicar bona part de la seua vida a la recerca històrica del passat del municipi.

Al mes d’agost ja se li va retre homenatge a la seua figura amb un acte que va comptar amb els seus descendents i ara, una vegada finalitzada l’obra, ja es pot gaudir de la nova plaça.

Aquesta plaça, així com les altres construccions guanyadores del CRU és una mostra de l’aposta que la Diputació de Castelló realitza pel sector ceràmic, ja que els projectes han d’incloure l’ús d’aquest producte com a pilar central del disseny.

La construcció d’aquest espai ha viscut un gran nombre de problemes en els darrers mesos, però finalment s’ha completat en les dates previstes i servirà per a connectar el passat i el futur dels forcallans.

La plaça Eixarch Frasno està ubicada en unes eres en desús, en una zona que permetrà connectar amb la residència de la tercera edat i amb el nou centre de salut comarcal que es construirà al poble.

Els treballs han sigut finançats per la Diputació de Castelló mitjançant el premi que va rebre el projecte en el marc del concurs ceràmic de renovació urbana, una iniciativa que l’ens provincial porta anys patrocinant.

Directe