El WorkForum obri les incripcions per a la seua VIII edició per optar a entrevistes de treball

Un total de 50 empreses de la província busquen noves incorporacions en el fòrum d’ocupació

La Diputació de Castelló i Cambra de Comerç han presentat aquest dilluns la huitena edició del Work Fòrum Castelló, un esdeveniment que fomenta la recerca de noves oportunitats laborals tant com per a persones interessades, com per a empreses demandants de talent i personal.

En la presentació, el diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, acompanyat de la presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Lola Guillamón, ha destacat que «les institucions hem de ser pioneres i col·laborar amb els diferents agents del nostre entorn per dinamitzar l’ocupació de qualitat».

«És important crear sinergies entre la part contractant i la persona interessada en un lloc de treball, per això, animem a totes les persones en situació de desocupació a participar en aquesta nova edició del Work Fòrum i aprendre noves ferramentes per a comunicar-se millor front a situacions com una entrevista laboral», ha anunciat Ferrando.

El Work Fòrum tindrà lloc el dijous 17 de novembre en la Cambra de Comerç de Castelló de 9:00 a 18:00 hores, i tindrà un espai destinat a realitzar entrevistes de treball amb 50 empreses de tota la província, comptant també amb un espai per als Centres Especials d’Ocupació.

De manera simultània, es durà a terme un cicle de conferències i tallers pràctics que es podran seguir de manera presencial en la sala d’actes de la Cambra de Comerç de Castelló, i seran retransmesos també en línia a través dels canals de l’organització.

Aquest esdeveniment està dirigit a totes les persones de la província de Castelló que es troben en cerca activa d’ocupació o de millora de la seua situació laboral. Les persones que participen en el fòrum podran inscriure’s en les ofertes d’ocupació i, en cas de complir els requisits, participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant tota la jornada.

Les inscripcions a les ofertes d’ocupació estan obertes des d’aquesta setmana i es pot accedir des de la web de l’esdeveniment www.workforumcastellon.es fins al dia 10 de novembre.

Les empreses que han confirmat la seua participació són: Absara Industrial, Accepta solucions immobiliàries, Africa Altiora (McDonald’s), Ambulàncies CSA, Axa assegurances generals, Azulev, Banco Mediolanum, Bricomart, Centres residencials Saba, Clece, Cocab, Colorker, Companyia Valenciana per a la integració i desenvolupe R+D, Decathlon, DFLabs Tech Solutions, Diverselevante, Edo Palanques Construccions, Esmalglass, Estudi Ceràmic, Eulen, Frescamar, Grup Gimeno, Grup Bedegé Gestió Integral, Grup Bonatel, Grup Euroatomizado, IFF Benicarló, IMHP, J.R. Rebollar, Kolya PC, Laberit Sistemes, Leroy Merlin, LM Wind Power Spain, Brollador Vilamico Mapfre España, Marazzi Ibèria, MGS segurs, Nayar Systems, Norauto, Osga Taronja, Pamesa Cerámica, Pilape, Rècord Go, Roig Ceràmica, Sacmi Ibèrica, Segurs Catalana Occident, Thesize Surfaces, Ube Corporation, Huhtamaki Spain S.L., i Efi Cretaprint.

Empreses de diferents sectors, sanitari, banca i finances, comerç, noves tecnologies, indústria, hostaleria i altres , que representen el teixit econòmic provincial, i que buscaran ampliar les seues plantilles de treball.

Respecte a anteriors edicions, hi ha hagut un notable augment del sector serveis entre les empreses participants, així com un nombre important de noves empreses que han volgut ser presents per primera vegada en l’esdeveniment.

El portal d’ocupació habilitada a aquest efecte de presentar les candidatures estan en continu procés d’actualització, ja que les empreses van publicant dia a dia cadascuna de les vacants que es van produint en les seues empreses. Pel que en aquests moments no es pot donar una xifra exacta d’ofertes publicades, esperant aconseguir una xifra superior a 100 ofertes.

Igual que en edicions anteriors, s’espera obtenir uns òptims resultats d’inserció laboral, amb més de 1.000 persones inscrites en l’esdeveniment i més de 400 entrevistes realitzades.

Un altre aspecte rellevant a tindre en compte en l’esdeveniment és la realització de tallers i ponències relacionades amb l’ocupació. És per això que s’han programat conferències presencials, alhora que es retransmetran en línia des de la sala d’actes situada en la Cambra de Comerç de Castelló, i que versaran sobre l’ús del futur, competències més valorades per les empreses, creativitat en la cerca d’ocupació, l’ocupació en la població jove, la digitalització del mercat laboral i les oportunitats de mobilitat i ocupació a la Unió Europea. Per a això comptem amb la col·laboració de l’Oficina Europe Direct Castelló, i conferenciants de primer nivell com són Gisela Bozzo, Juan Fernando Bou, José María Gómez Gras, Edu Megías i Ana Añón.

Directe