La filòsofa catalana Marina Garcés comparteix amb Vilafranca “Allò que no sabíem que sabem”

Explica com desvincular el sentiment antagònic que tenen els conceptes del 'Coneixement' i la 'Ignorància'

“Allò que no sabíem que sabem” ha estat el lema escollit per a la segona edició de les Jornades AVAN, Espais Rurals de Recerca Contemporània, promogudes per la Universitat Jaume I de Castelló i que han visitat durant aquest cap de setmana els municipis de Viver, Altura, Vilanova, Forcall i Vilafranca. La filòsofa Marina Garcés, ponent de luxe a les jornades AVAN explicava a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca com desvincular el sentiment antagònic que tenen els conceptes del ‘Coneixement’ i la ‘Ignorància’.

Marina Garcés incidia amb la gran importància d’aquestes jornades per la gran quantitat de propostes culturals que es poden aprendre gràcies a les jornades AVAN en aquesta segona edició desenvolupada aquest tercer cap de setmana d’octubre.

A les dependències de l’espai expositiu ‘Abadia Seven’ de Vilafranca es compta també amb un petit racó dedicat a les jornades AVAN amb diferents objectes explicats amb panells. Important barreja de propostes culturals amb aquestes jornades que també valorava Marina Garcés.

Segons la pròpia conferenciant, les jornades d’Espais Rural de Recerca Contemporània no compten amb un seguit específic dedicat a conceptes culturals concrets, sinò que es tracta d’un compendi d’elements que fan molt especials aquestes jornades.

Marina Garcés és filòsofa

Per segon any consecutiu les jornades AVAN han arribat a Vilafranca en aquestes activitats relacionades amb la Recerca Contemporània. Els participants va arribar en autobús a Vilafranca procedents de Forcall on pel matí es celebraven diferents activitats.

Directe