La Mestre Candel ofereix un concert de pasdobles pel 9 d’octubre

Són també els majorals de Sant Antoni i estan d'amaniments

L’associació musical Mestre Candel de Morella ha oferit aquest cap de setmana un concert protagonitzat pels pasdobles a la plaça Colón. Aquest acte ha estat l’únic festiu del 9 d’octubre, dia del País Valencià, una data habitualment poc celebrada als Ports.

Un concert baix l’ombra dels plataners de la plaça Colón buscant la seua ombra en unes hores, al voltant de mig dia, encara caloroses, que es centrava especialment en els pasdobles. Noms prou coneguts i esperants per molta gent aficionada a la música de banda.

I aquest ha estat un cap de setmana prou actiu ja que des de la Mestre Candel han tingut altres feines més de majorals que de músics passejant al bou “Pikín” pels carrers que sembla un poc diferent del de Fira, es veu que aquell era massa brau. A més, també han hagut de fer feina d’agricultors recollint el que després es convertirà en l’ànima del panoli. Pareix que un dels punts sempre complicats com trobar la suficient carabassa ja està solucionat.

Així tancava el primer cap de setmana de molta feina després de fira per als majorals de Sant Antoni que es celebrarà el cap de setmana del 20 al 22 de gener de 2023 després de tres anys sense fer-se per la covid.

Directe