Els visitants i turistes es converteixen en actors per un dia a Peníscola

L'experiència cinematogràfica en viu continuarà fins al 12 d'octubre

Els visitants i turistes es converteixen en actors per un dia a Peníscola

L’experiència cinematogràfica continua a Peníscola amb les activitats de turisme experiencial entorn del món audiovisual. Amb els escenaris de rodatge de la ciutat atrezzados i decorats com ho van estar en els rodatges de les grans produccions audiovisuals que ha allotjat, els participants podran sentir-se com La Madre de Dragones (Joc de Trons), Charlton Heston (El Cid) o valents pirates (Els Bucaners del Carib), com ha succeït al llarg d’aquest cap de setmana en les activitats que han inaugurat el cicle d’aquests dies.

L’experiència cinematogràfica en viu continuarà fins al 12 d’octubre, en diversos punts de la ciutadella, com per exemple la Platja Sud, la Bateria del Calvari o el Baluard del Príncep.
Les passades es divideixen en temàtiques diferents, al matí i a la tarda.

“L’acolliment per part del públic està sent extraordinària, any rere any consolidem aquesta cita anual en la qual Peníscola recorda als seus visitants que és un gran plató natural on es pot gaudir d’unes vacances de cinema” ha valorat la regidora de l’àrea, Raquel París, satisfeta per les primeres experiències d’enguany dutes a terme durant l’inici del cap de setmana.

Directe