Les activitats de la Setmana de la Mobilitat de Benicarló es tanquen amb un èxit de participació

«Combina i mou-te» va reunir a més de 600 participants

Més de 600 persones han gaudit de «Combina i mou-te», una jornada de jocs, tallers i xarrades que posa l’accent en la intermodalitat i anima a joves i gran a moure’s de manera sostenible. Aquestes activitats es promouen dins de la Setmana Europea per la Mobilitat, que va tenir lloc del 19 al 25 de setembre, i que es promou dins del programa «Benicarló pel clima».

Al llarg de la setmana, 330 alumnes de 5é i 6é dels col·legis de primària de la localitat van rebre una xerrada i un taller sobre el significat, avantatges i aspectes de la mobilitat sostenible.

El dissabte 1 d’octubre va tenir lloc el dia fort de la setmana. Al llarg de la jornada, més de 300 persones es van sumar les activitats, que incloïen un taller de polseres fluorescents per a caminar o circular per les vies quan fosqueja, una gimcana en circuit, ensenyaments sobre hàbits de circulació i una xerrada de primers auxilis impartida i escenificada pel personal de Creu Roja. L’epíleg de la jornada va ser el recorregut ciclista familiar al voltant de la localitat.

Els participants a més van poder emportar-se un obsequi que incloïa diversos materials: motxilla, cantimplora, gorra i, a més, una botella d’aigua.

Els objectius de la Setmana Europea per la Mobilitat inclouen el foment d’un comportament ciutadà compatible en el desenvolupament urbà sostenible, la sensibilització de la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i el impuls d’alternatives de transport sostenibles.

Directe