Finalitza el Taller d’Ocupació Vinaròs Accessible amb l’entrega dels diplomes

L'alumnat treballador ha combina teoria i pràctica en Operacions auxiliars d'acabats rígids i urbanització, i de Paviments i obra d'urbanització

L’Ajuntament de Vinaròs ha fet entrega dels certificats per als 10 alumnes treballadors que han finalitzat el Taller d’Ocupació Vinaròs Accessible. L’alcalde Guillem Alsina, acompanyat per la regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà i la regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha sigut l’encarregat de fer l’entrega dels diplomes.

Les contractacions s’han realitzat pel període d’un any i l’alumnat treballador ha rebut formació teòrica i pràctica en les en les especialitats d’Operacions auxiliars d’acabats rígids i urbanització, i de Paviments i obra d’urbanització, que els ha permés aconseguir els corresponents certificats de professionalitat.

Recordem que l’objectiu d’aquest programa és incrementar l’ocupabilitat de les persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al treball. Cal destacar que es tracta d’un sistema que combina la formació amb l’ocupació, per mitjà de la realització d’accions formatives en alternança amb la realització d’obres o la prestació de servicis d’utilitat pública o interés social.
En aquest cas, els alumnes del Taller d’Ocupació Vinaròs Accessible han realitzat tasques de millora de l’accessibilitat en diferents punts del municipi amb l’adequació de les voreres, passos de vianants i escocells per facilitar el pas per a les persones amb mobilitat reduïda.
Este projecte ha comptat amb una subvenció de la Generalitat Valenciana per import de 241.358 €.

Directe