Divina Seguros renova el seu compromís amb els Premis Goya per a les edicions 2023 i 2024

Armando Nieto, president de l'entitat asseguradora, i Fernando Méndez-Leite, president de l'Acadèmia de Cinema, han signat el conveni

Divina Seguros reforça el seu compromís amb els Premis Goya i renova el seu acord de col·laboració amb l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya per als dos pròxims anys. Armando Nieto i Fernando Méndez-Leite, presidents de totes dues entitats, han signat avui un conveni pel qual la companyia asseguradora continuarà com a patrocinador oficial de les edicions 37 i 38 dels Premis Goya. La 37 edició aquests premis se celebrarà el pròxim 11 de febrer en el Palau de Congressos i Exposicions FIBES de Sevilla.

“Decidim vincular-nos als Premis Goya, l’esdeveniment més important del cinema espanyol, en 2020, després dels efectes de la pandèmia del COVID que van ser devastadors per a la indústria cultural. El balanç d’aquesta col·laboració amb l’Acadèmia, després d’aquestes dues edicions, no ha pogut ser més reeixit”, destaca Armando Nieto.

“A més”, afegeix, “a Divina Seguros entenem que els patrocinis sempre han d’anar associats a generar valor en la societat i apostem per treballar-los a llarg termini perquè la petjada que deixin sigui major. Considerem que només dos anys vinculats a l’Acadèmia de Cinema ha estat molt poc temps i que la unió de totes dues entitats té encara molt més recorregut”.

Per part seva, Fernando Méndez-Leite manifesta: “El vincle amb el nostre soci de confiança s’enforteix. És una satisfacció continuar comptant amb el suport d’aquesta signatura en la 37 i 38 edició dels nostres premis. Divina Seguros i Premis Goya amplien la seva aliança i la seva relació, com la que existeix entre el món de les assegurances i el cinema, serà una llarga història”.

Aquest acord de col·laboració s’emmarca en l’estratègia comunicativa que va iniciar l’asseguradora fa dos anys centrada en el terreny de la cultura i per la qual es va convertir en patrocinador oficial de la gala dels Premis Goya en 2021 i 2022. Dins d’aquest suport a la indústria cinematogràfica i amb l’objectiu de reconèixer i premiar el talent de les promeses del cinema espanyol, en 2021 va posar en marxa el seu concurs ‘Curts Divins. Primer certamen de curtmetratges per a nous talents’, al qual es van presentar més de 300 peces. L’asseguradora té previst llançar la segona edició d’aquest certamen el mes vinent de novembre.

A més, el suport de Divina Seguros a la cultura s’estén també al projecte #vuelvealavida, del qual l’entitat és patrocinador principal. Aquesta iniciativa, impulsada per la plataforma ymás, que presideix l’actor Antonio Resines, cerca incentivar la visita a espais culturals com a cinemes i teatres que es van veure especialment afectats per la pandèmia del COVID-19.

Divina Seguros és una companyia asseguradora que compta amb prop de 90 oficines distribuïdes per tota la geografia espanyola i més de mig milió d’assegurats als quals els presta servei en tota mena d’assegurances que garanteixen les necessitats bàsiques de la unitat familiar.

Directe