Tornen les visites dinamitzades per als escolars a l’històric Puig de la Nau de Benicarló

De l’3 al 11 d’octubre el Mucbe inicia les Jornades de difusió del Puig de la Nau de Benicarló per a les escoles amb visites teatralitzades

El Mucbe organitza el cicle de visites dinamitzades destinades a què els alumnes de les escoles de Benicarló gaudeixen aprenent del que va representar el poblat iber fortificat del Puig de la Nau ara fa 2.500 anys. Amb tal objectiu els xiquets viatjaran en autobús fins al poblat iber benicarlando i allí seran acompanyats per dos guies i dos treballadors de l’empresa AUR-ART, que seran els encarregats de recrear l’estil de vida dels ibers que van habitar el poblat històric del Puig de la Nau.

Al llarg de set dies, un total de 565 alumnes participaran a l’activitat dividits en 21 grups, la gran majoria de primària. Gaudiran de l’experiència grups de 3r i 4t de totes les escoles de primària benicarlandes i també els alumnes de 3r d’ESO de l’IES La Salle. A més, també es farà una visita dinamitzada pels alumnes de 4t del CEIP Jaime Sanz de Peníscola.

A aquestes visites es sumen les que ja van tenir lloc els dies 26 i 28 d’abril, en les quals 150 alumnes de l’IES Joan Coromines també van tenir l’oportunitat de viure l’experiència de primera mà.

Directe