Peníscola celebra el dia de Los Pueblos más bonitos hissant la bandera que l’acredita

Es celebra l'1 d'octubre, una proposta feta des de la ciutat a la mar

“Amb molta emoció”, Peníscola ha hissat la bandera oficial de l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya, a la qual pertany com a honrós associat fundador. Peníscola, en una de les assemblees anuals de l’agrupació, proposava la institucionalització d’un Dia Nacional dels Pobles més Bonics d’Espanya, que cristal·litzava en la instauració del primer d’octubre, data que es commemora al nostre país des de 2015 com el dia dels pobles més bells.

“Pertànyer a l’agrupació és un honor i un orgull per a Peníscola” ha declarat la regidora de Turisme, Raquel París, que ha reiterat el seu compromís amb la “conservació del patrimoni i la transmissió de la tradició local” en el parlament previ a la hissada de la bandera que oneja a la Platja Nord.

Durant l’acte ha tingut lloc la lectura d’un manifest comú per a tots els Pobles més Bonics d’Espanya, en el qual els municipis integrants de la Xarxa es reivindiquen com els més bells, compromesos amb la conservació del patrimoni local i la posada en valor de l’entorn rural.

Directe