Vinaròs acollirà la trobada més important del món dels videojocs

La desena edició del "Gàmesis" se celebrarà del 14 al 16 d'octubre

Maria Cano és la la regidora d’Innovació Digital

Aquest matí la regidora d’Innovació Digital, Maria Cano, ha presentat al Centre del Coneixement del Vinalab la 10a edició de Gàmesis, la cita per excel·lència amb el món dels videojocs a la comarca, que sobretot pretén mostrar les moltes eixides professionals que pot oferir aquest sector de l’entreteniment. Una vegada més es preveu la presència de centenars de visitants d’arreu del territori que s’aproparan per gaudir dels videojocs, però també per a participar en les xarrades formatives que s’impartiran.

La regidora Cano ha destacat que el divendres 14 d’octubre s’oferirà la part més divulgativa amb ponències per part de la Universitat Jaume I, del dissenyador Manu Bover i de l’empresa Novatel, que explicarà com millorar les connexions a la xarxa, a més de comptar per segon any consecutiu amb la participació de de l’Associació Contra l’Assetjament Escolar VINACAE per parlar de les addiccions que poden generar els videojocs i com evitar-les.

Per als dies 15 i 16 d’octubre es podrà gaudir de la part més lúdica amb els habituals tornejos de videojocs de Fortnite, League of Legends, Mario Kart, Smash Bors o Street Fighter II. Les inscripcions per participar es podran realitzar a partir de demà a través del web www.gamesis.eu, on també es pot consultar tota la programació. D’altra banda, també es disposarà de la zona retro amb consoles antigues i de màquines arcades per als jugadors més veterans.

Pel que fa a les novetats, enguany es farà un concurs de cosplay gràcies a la col·laboració de Cosplay Vinaròs, que també ha preparat una sorpresa molt especial per als assistents.

Cano agraïa la col·laboració de totes les persones que faran possible la celebració del X Gàmesis i convidava tota la comarca a apropar-se del 14 al 16 d’octubre al Vinalab per gaudir i conèixer millor el món dels videojocs.

Directe