Comença el nou curs de la Universitat per a Majors a Vinaròs

Després de dues edicions al Centre del Coneixement del Vinalab, la formació ha tornat a la Biblioteca amb 60 alumnes inscrits

Aquesta setmana la Biblioteca Municipal ha acollit l’inici del nou curs de la Universitat per a Majors, organitzat per la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Pel que fa a la formació, aquest curs 2022/2023 inclou matèries com el dret de successions espanyol, pautes per escoltar música clàssica, descobriments turístics i arqueològics, història i cultura anglesa i geografia dels espais àrids, a més d’un taller d’informàtica i un curs virtual sobre la història del cinema. Cal destacar que cadascuna de les matèries estarà impartida pel professorat de la Universitat Jaume I.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha sigut l’encarregada de donar la benvinguda als alumnes i agraïa la tasca de la Universitat Jaume I per oferir un any més aquesta formació. Segons assenyalava “es tracta d’una oferta educativa adreçada especialment als majors de 55 anys amb ganes d’adquirir nous coneixements o millorar els que ja tenen, a través de professorat universitari”. Així mateix, comentava que la Universitat per a Majors també és una bona oportunitat per fomentar un envelliment actiu a través de l’educació.

Les classes es fan els dimecres de 16:30h a 19:30h i encara es poden realitzar inscripcions. Per més informació es poden adreçar a l’oficina del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes, ubicada a l’antic col·legi Sant Sebastià, o telefonar al 964 40 74 93.

Directe