Morella acollirà els primers “Diàlegs internacionals sobre ensenyament plurilingüe”

Una iniciativa que arriba de la mà del morellà Ximo Dolz

Durant aquest cap de setmana es celebrarà a Morella un congrés al voltant de l’ensenyament plurilingüe del 30 de setembre al 2 d’octubre que comptarà amb jornades tècniques, tallers i una vessant cultural amb visites guiades o concerts. En els diàlegs participaran docents de més d’una desena d’universitats representant 7 països diferents.

El congrés comptarà amb una vessant més tècnica, la dels diàlegs, mentre que la jornada de dissabte se centrarà en formació per a professorat i activitats culturals. L’ensenyament plurilingüe és el tema escollit per a vertebrar aquest congrés, ja que l’educació lingüística es considera fonamental més enllà de la comunicació per assolir un desenvolupament humà.

De divendres a dissabte, els diàlegs internacionals sobre ensenyament plurilingüe tindran lloc a Morella i estaran oberts per a tot el públic que vulga assistir a les diferents activitats programades.

Directe