L’Ajuntament millora els parcs canins del municipi

S'han instal·lat jocs a la plaça de les Catalinetes i s'ha millorat el reg al del carrer de Les Camaraes

L’Ajuntament millora els parcs canins del municipi

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Carmen Morellà, ha realitzat tasques de millora i renovació dels parcs canins ubicats a la plaça de les Catalinetes i al carrer de Les Camaraes. En el primer cas, les feines han consistit en la instal·lació d’un túnel d’agility, una piràmide i una roda perquè les mascotes pugen jugar, mentre que en el parc de Les Camaraes s’ha renovat el sistema de reg localitzat, que presentava algunes deficiències.

Cal destacar que aquestes actuacions formen part de la iniciativa del govern municipal per fer la renovació de tots els parcs canins de la localitat durant aquesta legislatura, per tal de garantir uns elements de joc òptims per a les mascotes. En aquest sentit, recordem que l’any passat es va fer la renovació del parc que hi ha ubicat al carrer de Les Camaraes, mentre que al 2020, es va renovar el de l’avinguda de Castelló.

La regidora Morellà ha destacat que aquestes actuacions “són una mostra del compromís de l’Ajuntament per a la millora dels espais urbans”. Segons insistia “és molt important disposar de parcs canins a la localitat perquè els propietaris dels gossos tinguen un espai per jugar amb seguretat amb les mascotes, en les zones cèntriques del municipi”.

D’altra banda, Morellà anunciava que per aquest any ja s’ha pressupostat la plantació d’arbres al parc de l’avinguda de Castelló per oferir més espais amb ombra i per al 2023 es farà l’adequació del parc de la Paret Blanca.

Directe