Prop de 1.200 persones visiten l’exposició de “La història de les trobades de les bandes de música”

A la mostra també es podia veure la bandera de la Societat Musical La Alianza amb més de 100 anys d’història

El Centre d’Interpretació Turística – Cotxera de Batet ha rebut la visita de 1.196 persones, que s’han apropat per veure l’exposició de “La història de les trobades de les bandes de música”. Cal destacar que la mostra ha sigut possible gràcies a la feina de la Societat Musical La Alianza i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, a més de comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, s’ha mostrat satisfet per les visites registrades i ha indicat que el Centre d’Interpretació Turística – Cotxera de Batet poc a poc es consolida com espai turístic i expositiu. En aquest sentit, assenyalava que “en els darrers mesos ha acollit les mostres de Carnaval, amb 4.034 visites i dels pessebres, amb 2.400, que afegides a la darrera exposició sumen un total de 7.630, fet que ens ajuda a consolidar Centre d’Interpretació Turística – Cotxera de Batet com un nou espai turístic i expositiu”.

Albella comentava que “han sigut tres iniciatives que han comptat amb la participació del Departament de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic per fer difusió i promoció de la nostra cultura, festes i tradicions”.

XXVII Trobada de
Bandes de Música

Ja es coneix la nova data per celebrar aquesta trobada, que torna a Vinaròs després de molts anys, en concret es farà durant el matí del dissabte 23 d’octubre amb una cercavila per part de totes les bandes participants i actuació a la plaça de bous.

Directe