La Generalitat destina 1,48 milions d’euros per a la residència de persones majors de Morella

El Consell aprova un conveni de col·laboració per a la seua gestió i finançament

La residència de Morella, en una imatge d'arxiu

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la congregació Germanes de Nostra Senyora de la Consolació per a la gestió i el finançament del funcionament de la residència per a persones majors en situació de dependència de Morella durant l’exercici 2022.

Mitjançant aquest conveni, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives finança amb 1.489.000 euros la gestió i el funcionament d’aquest centre residencial de Morella.

La congregació Germanes de Nostra Senyora de la Consolació s’encarrega de la direcció i la gestió d’aquest centre per a persones majors en situació de dependència. El centre ofereix als usuaris, en funció del seu nivell de dependència, suport en la realització de les activitats de la vida diària, l’atenció sanitària, la rehabilitació de les capacitats i l’atenció geriàtrica integral.

La congregació Germanes de Nostra Senyora de la Consolació és una entitat sense ànim de lucre amb una llarga trajectòria de dedicació a l’atenció a les persones majors. Des de 1999, la Generalitat i la congregació han estat establint fórmules de col·laboració per a la gestió de la residència per a persones majors de Morella que gestionen.

Directe