El Mucbe exposa els mons fantàstics de Marina Sailer

Els paisatges impossibles de l’artista alemanya es podran visitar fins el dia 30 de setembre

Benicarló acollirà, fins al 30 de setembre, «Mundos fantásticos» a la capella del Mucbe. L’exposició permet visitar les obres de Marina Sailer, artista alemanya que explora amb l’arquitectura i la natura per donar vida a un món màgic amb tints onírics.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, ha destacat la trajectòria i el prestigi internacional de Sailer, a qui ha descrit com a «una de les artistes més prolífiques i sol·licitades d’Europa». També ha assenyalat que aquest és el motiu perquè l’exposició només estiga disponible durant setembre.

L’artista ha exposat en països com Bèlgica, Àustria, Suïssa o Rússia, i compta amb una obra densa i reconeguda.

L’arquitectura
dels somnis

Marina Sailer va estudiar Belles Arts a Alemanya. Al llarg de la seua carrera ha mostrat sempre un gran interés artístic en els mons onírics i fantàstics, i en el simbolisme que poden amagar.

Les obres figuratives de Sailer es defineixen per la seua intensitat i transparència, que ompli les seues representacions d’un caràcter noble i somiador. L’artista crea paisatges harmònics i màgics a través de dibuixar una unió entre l’arquitectura sublim i la natura encantada.

L’historiador d’art i galerista Michael Marius Marks ha definit la feina de Sailer com a «inclassificable» i com a «plena d’un optimisme desbordant que ens anima a perseguir els nostres desitjos sense límits, de manera pueril i amb una levitat conscient».

Directe