Alcossebre Yankee reunirà la major concentració de camions americans i cotxes clàssics a nivell nacional

Del 30 de setembre al 2 d'octubre, es concentraran en l'aparcament del carrer Jai Alai

Alcossebre acollirà la cinquena edició de Alcossebre Yankee del 30 de setembre al 2 d’octubre. Segons s’ha confirmat per part de l’organització, ja s’han inscrit 380 persones i està previst que participen 30 camions americans i 3 clubs de cotxes clàssics, de marques tan mítiques com Corvette o Mustang. En paraules de l’organitzador, Justi Galas, “Alcossebre Yankee és ja la major concentració de camions americans i cotxes clàssics a nivell nacional”. Tots els aficionats a aquesta mena de vehicles podran veure’ls al seu pas per Alcossebre, durant el matí del dissabte 1 d’octubre i en una ruta fins a Alcalà de Xivert, que els portarà per tot el centre històric, als peus del campanar. A més, es podran veure concentrats durant tot el cap de setmana en l’aparcament del carrer Jai Alai de Alcossebre.


Un altre dels actes oberts al públic en general és la prova de força extrema amb els especialistes Strongman València, que inclourà l’arrossegament de camions en la plaça Jai Alai i que tindrà lloc el dissabte 1, a partir de les 19.00h.


El regidor Miguel Martorell destacava que “amb esdeveniments de tant recorregut com la concentració motera Custom Maestrat i aquest Alcossebre Yankee, que ja porta cinc anys celebrant-se, consolidem a Alcalà-Alcossebre com a municipi referent en esdeveniments relacionats amb el món del motor” i destacava “el dispositiu de coordinació i seguretat que s’organitzada des de l’Ajuntament, amb la Policia Local al capdavant, perquè un esdeveniment d’aquestes característiques puga realitzar-se”.

Directe