El Mestre Feliu començarà les classes el 19 d’octubre ja com a Conservatori de Música de la Generalitat

El retard en l’inici del curs no suposarà la disminució dels períodes lectius

La Direcció General de Centres Docents de la Generalitat ha comunicat que l’inici del curs del Conservatori de Música Mestre Feliu es retardarà fins al dimecres 19 d’octubre, una vegada s’haja fet efectiu el canvi de titularitat del centre, que passarà a mans de la Generalitat.

Així ho ha anunciat avui l’alcaldessa de Benicarló i responsable d’Educació, Xaro Miralles, que ha afegit: «que estiguen tranquils els pares, els alumnes i tota la comunitat educativa perquè el curs començarà amb totes les garanties i amb tot el professorat».

Tal com dicta la resolució administrativa, aquesta modificació en el calendari no suposarà cap disminució dels períodes lectius del curs acadèmic, de manera que el Conservatori Mestre Feliu, d’acord amb la Direcció Territorial d’Educació, adoptarà les mesures necessàries per a la recuperació de les hores.

Miralles també ha insistit en el fet que aquest curs 2022-2023 l’alumnat ja no haurà de pagar l’import corresponent a la matrícula, només les taxes de la Generalitat, el que suposa una reducció considerable.

Aquesta resolució afecta els conservatoris de música i dansa que aquest curs 2022-2023 passaran a integrar la Xarxa de Conservatoris de la Generalitat Valenciana, que inclou el Conservatori Mestre Feliu de Benicarló i els conservatoris de Llíria, Meliana, Altea i Novelda.

L’alcaldessa ha conclòs que «amb el traspàs del Conservatori, un dels objectius més importants de la legislatura ja és una realitat».

Directe