S’obri el termini de preinscripcions a l’Aula Municipal de Teatre

Aquesta formació cada any aconsegueix la participació de desenes de veïns i sorprèn al públic amb les obres teatrals de final de curs

El regidor de Cultura, Fernando Juan, acompanyat per la tècnica, Amparo Chaler, ha presentat la nova temporada de l’Aula Municipal de Teatre. Una vegada més es comptarà amb els grups de les Mil i Una i Els Figurants per als adults, mentre que els joves disposaran de Teatrèmol, tot amb l’objectiu que els i les alumnes aprenguen les arts escèniques, al mateix temps que també es diverteixen.

Juan comentava que “des de Cultura sempre s’apostarà pel teatre, tant des del punt de vista formatiu com des dels espectacles de gran qualitat, amb projectes com Vinaròs Arts Escèniques, perquè els veïns de la ciutat i la comarca puguen gaudir d’obres de primer nivell. Pel que fa al nou curs de l’Aula Municipal de Teatre, Juan destacava que es tornarà a disposar dels grups de les Mil i Una, Els Figurants i Teatrèmol. En aquest sentit, feia una valoració molt positiva del passat curs, assenyalant que tots els grups es van omplir d’alumnes i van aconseguir un gran èxit de públic en les obres finals que van oferir a l’auditori municipal.

Per la seua banda, la tècnica Chaler explicava que per a formar part de l’Aula Municipal de Teatre caldrà fer una preinscripció, fins al 12 d’octubre, emplenant el full que trobaran al Departament de Cultura, a la primera planta de la Biblioteca Municipal, o al web de l’Ajuntament. Segons indicava s’ha decidit fer aquest pas previ per fer una primera selecció dels alumnes, en el cas que la demanda supere les places disponibles. Un cop feta la selecció final, llavors ja es podrà realitzar la matrícula amb el corresponent abonament de la tarifa.

Chaler recordava que la preinscripció estarà oberta fins al 12 d’octubre i animava els veïns a formar part de la nova temporada de l’Aula Municipal de Teatre.

Directe