Peníscola reparteix dolços típics i moscatell en el Dia del Turista de les seues Festes Patronals

La Cort d'Honor reparteix 3000 pastissets i 30 litres de vi dolç

La Reina de les Festes, Rocío González, i la seua Cort d’Honor, han repartit aquest matí els típics pastissets i moscatell, amb motiu de la celebració del Dia del Turista, dins de la programació de les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana.

En el repartiment han participat també els components de la Comissió de les Festes, l’alcalde, Andrés Martínez, i part de la corporació municipal.
Aquesta activitat gratuïta, que s’ha dut a terme enfront de l’oficina d’informació turística, és ja tradicional dins del calendari del mes de setembre, durant la qual s’homenatja tots els turistes que trien el municipi com a destinació de les seues vacances, especialment al setembre, per compartir amb els veïns i veïnes les seues festes grans.

La regidora de Turisme, Raquel París, ha destacat “com d’importants resulten aquestes Festes Patronals declarades d’Interés Turístic Nacional per a allargar la temporada turística estival”, apreciació que avalen les xifres d’ocupació registrades durant les festes, especialment en els caps de setmana, en els quals s’ha superat el 85% d’ocupació.

Directe