Els rostres són els protagonistes de l’exposició de Manuel Sorlí al Mucbe

«RE-TRAZOS» és un recull dels millors retrats de l'artista

Avui ha obert les portes al Mucbe l’exposició «RE-TRAZOS», de Manuel Sorlí, una mostra en la qual es podran visitar retrats selectes de l’artista. La majoria dels dibuixos estan realitzats amb plomí i mostren rostres de personatges icònics, molts d’ells del segle XX, i també algunes persones de l’entorn de Sorlí.

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, i el propi artista han presentat aquesta col·lecció que es podrà visitar fins al 23 d’octubre i que és fruit, com ha reconegut Manuel Sorlí, d’un aprenentatge autodidacta que va cultivar a la pandèmia.

«Va ser tot un procés. Durant el confinament vaig començar a pensar i pensar i a fixar-me en el treball d’altres artistes». També ha assenyalat els ànims del seu amic el pintor Fernando Peiró com un element molt rellevant per al seu desenvolupament com a artista.

La col·lecció s’exposa, precisament, en la sala del Mucbe dedicada a Peiró. Pedro Manchón ha explicat que la Sala Fernando Peiró és un espai dedicat «a exposicions d’envergadura. Aquesta especialment pertinent, ja que es tracta d’un bon amic de l’artista». El regidor també ha destacat el mèrit de la tècnica de Sorlí, recalcant que «ja valdria la pena que tots els que ens considerem autodidactes d’alguna disciplina la poguérem acabar assolint amb el seu nivell: aquesta és una mostra prolífera en quantitat, però sobretot en qualitat».

Directe