S’asfalta el camí de les Carretes de Vinaròs

Es tracta d’una actuació finançada al 100% pel Govern Autonòmic

L’Ajuntament ha asfaltat un tram del camí de les Carretes, a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana dintre del programa AGMIA. Aquesta iniciativa puntuava les sol·licituds segons diversos criteris, com població o nombre d’explotacions ramaderes afectades, a més de destacar que el camí es troba dintre de la xarxa de vials del Pla Local Contra Incendis aprovat al 2020, com a via d’accés per als serveis d’emergència.

El preu d’adjudicació de l’obra ha sigut de 115.650€ a l’empresa PAVASAL EMPRESA CONSTRUCTORA SA, amb l’objectiu de millorar al paviment del camí per oferir una major seguretat viària.
Les feines han consistit en la millora de l’asfalt en el tram més malmès pel pas del temps i les pluges, en concret des del pas superior de l’autopista fins a l’encreuament amb el camí de Peníscola, i un tram a l’inici del mateix vial que presentava un ferm deteriorat. S’ha reparat el traçat de la carretera amb l’anivellament i compactació del vial, amb la posterior aplicació d’una capa d’asfalt aglomerat. Els metres quadrats on s’ha realitzat la millora ascendeix a més de 17.500 m2.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, assenyala que “a Vinaròs contem amb una extensió de 94 km2, amb una àmplia xarxa de camins, que s’han de mantenir de forma regular, per tal d’oferir unes bones infraestructures al sector agrícola i ramader”. En aquest sentit, destacava que “aconseguir subvencions com aquesta, ens permet invertir més en els camins del municipi per a garantir el bon estat”.
Morellà recordava que durant aquest últim any s’han invertit en reparació i manteniment de camins prop de 500.000€, i que aquest 2022, s’ha sol·licitat una subvenció de fons europeus REACT-EU de 600.000€ per realitzar millores en camins de Vinaròs.

Directe