El taller d’atenció sociosanitària de persones en el domicili busca personal docent i directiu

Amb jornada completa per a direcció i personal docent i la de personal administratiu del 40%

Morella comptarà amb un nou taller d’ocupació, en aquest cas d’atenció a persones en el domicili. D’aquesta manera, ara s’ha obert el termini per a contractar al personal docent, directiu i administratiu fins al 21 de setembre. Cal explicar que, les ofertes de personal docent i de direcció, són de jornada completa i la d’auxiliar administratiu, del 40% de la jornada. A més, aquest taller es desenvolupa gràcies a una subvenció sol·licitada des de l’ajuntament de Morella al Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA. Les bases per ocupar estos llocs de treball estan disponibles al taulell d’anuncis de la seu electrònica.

Cal recordar que el passat mes d’agost, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Malú Blasco, van presentar aquest projecte. Aquest, a més del personal que ara es contractarà, comptarà amb 10 alumnes els i les quals, faran les pràctiques i treballs al Centre de Dia i a domicilis de la ciutat. A més, té un pressupost de 251.354,40 euros i es porta a terme a través de LABORA.

Malú ha destacat que “els serveis d’ajuda a domicili, així com el Centre de Dia, són fonamentals per al benestar dels nostres veïns i veïnes” i per això “hem volgut impulsar este taller d’ocupació, ja que fa falta gent formada en este àmbit”. A més, ha explicat que “a través del taller generarem ocupació i reforçarem un servei molt important” i han afegit que “es tracta d’una iniciativa molt important d’ocupació i benestar social al nostre poble”. Finalment, ha volgut “animar a la gent a inscriure’s en aquestes ofertes de treball per a portar endavant un projecte tan important com este, tant en l’equip directiu com en els alumnes-treballadors”.

Directe