L’escola matinera i la recreativa de Morella obrin el període de matrícula

L’escola recreativa és un servei gratuït, mentre que la matinera té un preu de 20 euros al mes

El col·legi de Morella, en una imatge d'arxiu

El CEIP Mare de Déu de Vallivana va iniciar les classes el passat dilluns i, a partir del 3 d’octubre, es prestaran els serveis complementaris per a l’alumnat d’aquest centre amb l’escola matinera i l’escola recreativa. D’aquesta manera, avui s’inicien els terminis de matrícula per a aquestos serveis, que pretenen afavorir la conciliació familiar, estaran oberts fins al dimecres 21 de setembre. Ambdues escoles estan dirigides a l’alumnat del CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella, tant d’infantil com de primària i els fulls d’inscripció es repartiran al centre.

Pel que fa a l’escola matinera, per a realitzar la matrícula cal complimentar i signar el full d’inscripció. Després, s’ha de portar aquest full junt al full sepe a les oficines municipals de l’ajuntament o enviar-lo al correu electrònic ajuntament@morella.net. Aquest té un preu de 20 euros al mes. El servei es prestarà des del 3 d’octubre fins al 31 de maig de dilluns a divendres amb un horari de 8.00 hores a 9.00 hores. També hi ha la possibilitat d’entrar a les 8.00 hores, 8.30 hores i 8.45 hores. En cas de comptar amb el carnet +3 o de família monoparental o monomarental que concedeix l’ajuntament de Morella, s’aplica un 15% de descompte al pagament de la matrícula.

L’escola recreativa també es presta des del 3 d’octubre fins al 31 de maig i amb horari de 16.00 hores a 17.00 hores de dilluns a divendres. Es tracta d’un servei gratuït i cal realitzar la inscripció abans del 21 de setembre. Per a realitzar aquesta, és necessari omplir i signar el full d’inscripció i portar-lo a les oficines municipals o al mail ajuntament@morella.net.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’escola recreativa és un nou servei que es posa en marxa aquest curs 2022-2023 a causa del canvi de jornada de l’escola” i ha afegit que “junt amb l’escola matinera, es tracta de serveis que ajuden a la conciliació familiar, abans d’entrar a classe en el cas de la primera i en eixir del menjador la segona”. L’edil ha explicat que “la recreativa és un servei gratuït, però cal realitzar la matrícula obligatòriament i tindre una previsió de l’alumnat que la farà servir”. Finalment, Ana ha volgut “animar a les famílies que ho necessiten a utilitzar aquestos serveis on es realitzaran activitats complementàries a les classes del col·legi” i ha comentat que “el període de matrícula acaba el 21 de setembre, però si alguna família no necessita durant el curs, es podrà inscriure dirigint-se a les oficines de l’ajuntament”.

Directe