Canet reactiva un any més ‘L’Escoleta’ per xiquets d’entre 0 i 3 anys

Aquest servei es va posar en marxa per primera vegada en 2012

L’Ajuntament de Canet lo Roig ha posat en marxa, un any més, l’Escoleta Doña Carmen, el servei de guarderia per a xiquets d’entre 0 i 3 anys. L’objectiu d’aquesta escoleta segons ha explicat l’alcaldessa María Ángeles Pallarés “és ajudar a la conciliació familiar i laboral dels pares”. Aquest servei es va posar en marxa per primera vegada en 2012 “per donar resposta, precisament, a les necessitats dels veïns”.

Aquest servei, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Castelló, està disponible “no sols per als xicotets del municipi, sinó també per als d’altres pobles pròxims que no compten amb guarderia pública”, subratlla Pallarés, qui ressalta que es tracta d’una iniciativa que, des del primer moment, “ha sigut molt ben acollida pels veïns i tots els anys comptem amb prop d’una desena de xiquets”.

La guarderia, atesa per professionals qualificades, s’encarreguen de programar una sèrie d’activitats “amb l’objectiu tant d’iniciar l’educació dels xicotets com de garantir el seu entreteniment, però a més, al llarg del curs es posen en marxa accions especials, com per exemple una festa de disfresses en Halloween”, explica l’alcaldessa.

Directe