Sardinada popular i jocs aquàtics a Peníscola

Es reparteixen més de 400Kg de sardina, a benefici de l'associació local de lluita contra el càncer

Sardinada popular i jocs aquàtics a Peníscola

La llotja del port ha acollit aquest matí la tradicional sardinada popular, un acte conjunt organitzat per l’Ajuntament de Peníscola amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors Sant Pere de la localitat.

La Reina i la Cort d’Honor de les Festes han repartit més de 400 kg de sardines en benefici de l’Associació de lluita contra el Càncer de la localitat. En els preparatius i el repartiment de les més de 1200 racions han participat també l’alcalde, Andrés Martínez, membres del capítol de la Confraria i de la Corporació Municipal.

En finalitzar aquest esdeveniment multitudinari, en el mateix recinte portuari, ha arribat el torn de celebrar els jocs aquàtics. Els més joves del municipi han participat en el “pal ensabonat” i en el sorteig d’objectes inflables.

Directe