Arranquen les Festes Patronals de Peníscola

Ho han fet avui amb coets, confeti i caramels

Peníscola ha inaugurat les seues Festes Patronals en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana aquest matí des del balcó de l’ajuntament. La Reina i Cort d’Honor 2019 han anunciat l’inici de les Festes amb coets, confeti i caramels. Centenars de veïns, veïnes i visitants han omplit la plaça per assistir als típics coets tronadors. No han faltat a l’acte els cabuts i els gegants Tana i Roc.

En acabar, l’Associació Musical Papa Luna i la Xaranga All i Pebre han guiat els participants pels carrers de la ciutat fins arribar al Passeig Marítim. Allí la Coordinadora de Penyes ha oferit una degustació d’orxata per a tots els xiquets i xiquetes assistents, i ha començat la popular batalla d’aigua.

Aquesta nit a les 22:30h, una vegada finalitzat el seté dia de la novena en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana, tindrà lloc el solemne acte de Proclamació de la Reina de les Festes. En aquest, Leticia Gaseni cedirà el testimoni a Rocío González, qui serà proclamada juntament amb la seua Cort d’Honor. La gala culminarà amb un ram de focs artificials i la cercavila fins al Parador de Festes, on tindrà lloc el ball inaugural.

Directe