Alcalà-Alcossebre reparteix 1120 agendes per a xiquets i professors

Se sumen als 15 euros d'ajuda del bo de material escolar per a tot l'alumnat

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ja ha distribuït 1120 agendes en els centres educatius del municipi –CEIP  Lo Campanar, CEIP La Mola i IES Serra d’Irta- que es repartiran de forma totalment gratuïta entre professorat i alumnat. És el tercer curs escolar en el qual l’Ajuntament es fa càrrec de l’edició d’aquestes agendes, en les quals s’inclouen informacions d’interès com a horaris, estructura del centre i equip directiu, calendari escolar, activitats, normes bàsiques o serveis escolars. En el cas del CEIP La Mola, l’agenda té com a fil conductor les frases de dones destacades, dins de les accions de promoció de la igualtat de gènere.


La regidora d’Educació, Selene Blázquez, valora “la bona acceptació que tenen aquestes agendes per al seu ús, entre tota la comunitat educativa i que se sumen al bo de 15 euros que es reparteix entre tot l’alumnat, per a compra de material escolar”.

Directe