Peníscola pedala per la recerca del càncer infantil

Més de 200 esportistes gaudeixen de sis hores de classes

Després de tres anys sense poder celebrar-se, la capital turística de Castelló ha acollit avui la novena edició del Cicle Indoor Ciutat de Peníscola, enfront de la font Camilo José Cela, en ple passeig marítim.
Més de 200 aficionats a aquesta disciplina d’han donat cita a mitjan matí per a gaudir de sis hores de classe, impartides per monitors professionals altament reconeguts a nivell nacional.

A més de tractar-se d’una cita esportiva ja consolidada, el Cicle Indoor té caràcter solidari, perquè col·labora amb l’Associació Polseres Candela, que ha elaborat un disseny especial de polseres per a l’ocasió amb els colors corporatius.

Aquest esdeveniment és una de les cites anuals més consolidades dins del calendari esportiu local, amb seguiment i reconeixement nacional que ha transcendit fora de les nostres fronteres amb inscripcions d’esportistes que han arribat des de França o Andorra a més de des d’Astúries, Catalunya, Madrid, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Aragó i la pròpia Comunitat Valenciana.

La edila de l’àrea d’Esports en el consistori, Dol Bayarri, reconeguda monitora d’aquesta disciplina a nivell estatal, ha destacat les bondats de la mateixa “es tracta d’un esport amè, divertit i de poc impacte” posant en relleu el “gran ambient que es viu en aquesta mena de cites, més encara en un espai tan privilegiat com aquest, al costat de la mar i enfront de la nostra ciutadella”.

Els beneficis de la inscripció, que superaran els 2000 euros, es destinaran íntegrament a l’agrupació Polseres Candela, per a la recerca del càncer infantil; a més, durant l’esdeveniment, participants i aficionats han pogut realitzar les seves donacions a través de la compra de polseres.

Directe