Noves funcions de “Qué solo me dejas” al teatre de Morella

Els passes seran el divendres a les 22h i el dissabte a les 18h.

El grup de teatre local Deixa’t estar de romanços torna a l’escenari per a representar Que solo me dejas d’Alfonso Paso i Emilio Sáez en dos passes aquest cap de setmana. Després de l’èxit que va tindre aquesta obra al mes d’agost, quan va omplir el Teatre Municipal per complet, el divendres 2 de setembre a les 22.00 hores i el dissabte 3 a les 18.00 hores hi haurà dues noves oportunitats per a disfrutar d’aquesta obra. Cal explicar que, la venda d’entrades anticipades estarà oberta fins al divendres al Teatre Municipal amb horari d’11.00 hores a 13.00 hores. Aquesta té un cost de cinc euros que es donaran a l’ONG ACNUR per als refugiats.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “a causa de l’èxit que van tindre les representacions de Deixa’t estar de romanços al mes d’agost, este primer cap de setmana de setembre hi haurà dues noves oportunitats per a disfrutar de Que solo me dejas”. L’edil ha explicat que “cada any el grup de teatre local prepara noves representacions que omplin el teatre” i ha aprofitat per a “donar-los l’enhorabona pel treball i agrair la seua implicació per assajar durant tot l’any per a fer-nos disfrutar del teatre a la nostra ciutat”.

Cal recordar que, el grup de teatre local Deixa’t estar de romanços va interpretar la seua primera obra l’any 2014. D’aquesta manera, cada any preparen una obra diferent per a representar a l’estiu i on l’humor és una de les principals característiques per a fer disfrutar al públic. Així, aquest any s’ha representat “Qué solo me dejas” després que durant els anys 2020 i 2021 la situació sanitària amb la COVID-19 no permetera realitzar aquesta activitat que concentra molt de públic al Teatre Municipal. Altres representacions que han realitzat durant els últims anys són La ciudad no es para mi de Fernando Ángel Lozano en 2018 o El señor Badanas de Carlos Arniches a l’any 2019.

Directe